top of page
Plattegrond2(1).png

Info voor de bezoeker

Traditioneel vindt op de laatste vrijdag van juli de Jaarmarkt van Meijel plaats. Dit zomerevenement brengt verschillende marktkramen, familiepret, livemuziek en een natje en een droogje samen in de dorpskern van Meijel; het gezellige Peeldorp op de grens van Limburg en Noord-Brabant.

Wanneer en hoe laat?

De eerstvolgende Jaarmarkt Meijel vindt plaats op vrijdag 26 juli 2024. Het evenement start om 16:00 uur en eindigt om 22.30 uur. Daarna kunt u bij een van de horecagelegenheden in Meijel nog tot in de late uurtjes nagenieten van een mooie dag.

Waar?

Het parcours strekt zich uit over het centrum van Meijel, langs de Dorpsstraat, Jan Truijenstraat, Raadhuisplein, Alexanderplein (attractie- en entertainmentplein) en de Schoolstraat.  

Programma

Zowel op het Attractieplein als bij de  diverse Meijelse horecagelegenheden kunt u genieten van live muziek en entertainment.

Organisatie

We vragen een vrijwillige bijdrage van 2,- voor de organisatie die in de handen is van de vele vrijwilligers van muziekvereniging Harmonie Eendracht Meijel.

Parkeren

Er is een parkeergelegenheid op de Trambaan, 5768 CR Meijel. Ook in de straten van Meijel is ruim voldoende parkeergelegenheid.

Bezoekers: About Us
bottom of page