top of page
Panorama foto van het Alexanderplein tijdens de jaarmarkt.jpg

Jaarmarkt 2022

vrijdag 29 juli 2022

Weer 
Eindelijk! Na 2 coronajaren mochten we dit jaar weer aan de slag met de organisatie van de Jaarmarkt. Met 26 graden en een heerlijk zonnetje hadden we natuurlijk het perfecte marktweer!


Markt 
De coronajaren hebben er zichtbaar ingehakt in de marktbranche. Met een nieuwe partner (EERI) hebben we de markt toch weer nieuwe leven in kunnen blazen. Wat minder kramen dan de pré-coronajaren, maar desondanks een mooie basis om op verder te bouwen.  

Alexanderplein 

Ook dit jaar werd het Alexanderplein weer omgetoverd tot een heus festivalplein. De fietsers van de Fietsvierdaagse bleven gezellig hangen en genoten tot in de late uurtjes van de klanken van Die Heimatkapelle. Daarnaast was dit jaar de eerste editie van het Open Meijelse Kampioen Spijkerbroekhangen. Uiteraard hebben we ook genoten van de DJ en de danseressen van DéDé.


Horeca 

Naast het Harmonieterras, samen met D'n Binger waar Die Heimatkapelle, DJ Jesse Strijbos en DéDé Dance te zien en te horen waren, waren bij Grand Café Goeije Crystel Dream acoustic en The Deejays te zien. De Heere van Meijel programmeerde DJ Jarno Schijven en Mike Kanders. Bij De Vangrail was La Fïesta Mania te horen.

Aantal bezoekers 
Ruim 6.500 bezoekers vonden dit jaar de weg naar het centrum van Meijel

Organisatie

De Jaarmarktcommissie van Harmonie Eendracht Meijel bestond in 2022 uit René Naus (voorzitter), Luke Franssen (marktmeester), Koos Hellenbrand, Jan Oomen, Pieter Steeghs, Lieke Lalieu, Stijn Theulen en Marlie van den Elsen. Marlie, Stijn en René namen afscheid van de commissie. Ook veel dank aan alle vrijwilligers van Harmonie Eendracht Meijel.

Editie 2022: Over ons
bottom of page