top of page
Fruit Stand

Jaarmarkt 2011

vrijdag 29 juli 2011

Weer
Een gezellige drukte, genietende kinderen op het attractieplein, volle terrassen en publiek met de nodige tassen aan de armen typeren de editie van 2011. En het weer heeft ons niet in de steek gelaten, de gehele dag is het droog gebleven met de nodige bewolking en af en toe liet de zon zich zien bij een graad of 20.

Markt
Optimel en de bellenblaas waren goed in trek. Bezoekers snuffelden tussen vele sieraden, zomerse kleding, slippers en kramen met Zuid-Amerikaanse en Aziatische artikelen. Ze genoten van een warme of koude hap en gingen hierna weer met volle tassen aan de armen huiswaarts, of streken neer op één van de gezellige terrassen.

Horeca
Meer dan 130 marktlieden met een zeer gevarieerd aanbod stonden verspreid door het centrum van Meijel. Zij konden dit jaar weer prima zaken doen. Met name de yoghurt van
De horeca in Meijel bracht een zeer gevarieerd aanbod aan livemuziek op de terrassen. Het programma van 2011 was: Oranje Hotel: 7th Heaven, café Nostalgie: DJ Maurice, café De Zwaan: Double Sound, café De Vangrail: SOLID-6.

Alexanderplein
De kinderen genoten weer van diverse luchtattracties, de draaimolen en het speelhuis in het attractiepark. Centraal op het plein werd doorlopend voor fantastisch entertainment gezorgd door dansgroep Dédé Danceballet. Verder smulden ze van een lekker ijsje, een frietje of de door de Jeugdharmonie verkochte muffins.

Aantal bezoekers
Ruim 8000 bezoekers vonden de weg naar Meijel. Alle betalende bezoekers maakten bovendien kans op een luchtballonvaart tijdens Meijel kermis van Radson/Purmo, een boodschappencheque t.w.v. ?200,- van Jumbo supermarkt Meijel, een dinerbon t.w.v. ?75,- van Nostalgie eten & drinken, een Aromatic gezichtsbehandeling van Schoonheidspraktijk Le Papillon en boodschappenpakketten van Jumbo supermarkt Meijel. De prijsuitreiking vond dit jaar weer om 21.30 uur plaats op het Alexanderplein.

Organisatie

Al met al een zeer tevreden organisatie over de editie van dit jaar: Voorzitter Johan Teeuwen, Piet Oomen, Rian Vercoulen-Houben, Koos Hellebrand, Danny Kömhoff en de nieuwelingen Henri Simons en René Naus maakten deze editie tot een succes.

Editie 2011: Over ons
bottom of page