top of page
Fruit Stand

Jaarmarkt 2007

vrijdag 27 juli 2007

Weer
De dag begon enigszins fris met een stevig briesje. Tegen de middag begon de zon steeds meer te schijnen en om 16:00 uur bij aanvang van de markt was het stralend zomerweer met een temperatuur van 23 graden. Het bleef nog lang aangenaam, maar rond 00:00 uur viel de eerste bui. Pas later in de nacht zette de regen door. 

Markt
140 marktlieden waren naar Meijel gekomen. Ook dit jaar was het parcours gedeeltelijk rond, wederom door de Pastoor Frischestraat en de Jan Truijenstraat terug naar het Raadhuisplein, wat een zeer gezellige ronde opleverde.


Horeca
Het slechte vakantieweer van de afgelopen weken en het relatief mooie weer van vrijdag zorgde al vroeg voor grote drukte op de terrassen. Op alle terrassen was livemuziek met voor ieder wat wils. Nieuw dit jaar was het terras van Nostalgie in de Dorpsstraat en de verplaatsing van de Heimatkapel naar een kiosk op het Raadhuisplein.

Alexanderplein
Thema: Piraten in de Peel. Dit jaar stond er een Adventure-baan en Piratenbaan, een luchtkussen in de vorm van een piratenschip en een zweefmolen. Natuurlijk was ook DéDé Danceballet weer van de partij. Toneelvereniging COM uit Meijel presenteerde zichzelf binnen het piratenthema met een levende fruitautomaat.

Aantal bezoekers
± 10.500 bezoekers. Alle betalende bezoekers maakten bovendien kans op een minuut gratis winkelen bij C1000 H. Janssen, een kadobon van € 200,- van Pluijm Zonen Wonen en Slapen uit Meijel, een bon van € 100,- van Alizonne, een Philips DVD speler van EP Winkelmolen, een Touch Panel telefoon van Maxwell en een Shortgolfbon van Wijn- en golfdomein Kapelkeshof.

Organisatie
Mia Basten, Johan Theeuwen, Joske Janssen, Koos Hellebrand, Peggy Brummans, Peter Hofman en Danny Kömhoff. Ondersteund door de rest van de leden van Harmonie Eendracht met hun partners, vrienden, familie en bekenden.

Editie 2007: Over ons
bottom of page