top of page
Fruit Stand

Jaarmarkt 2006

vrijdag 28 juli 2006

Weer
De dag begon met mooi weer en reeds in de ochtend liep de temperatuur op naar tropische hoogte. Hoewel de zon niet sterk door kwam, was het tot 19:00 uur heerlijk weer. Vanaf 19:00 uur heeft een half uurtje geregend. Deze duurde gelukkig niet te lang en zorgde voor een heerlijke afkoeling. De bezoekersstroom kwam al snel weer op gang. Na de vele weken hitte, was men zeer bereid de koelte op te zoeken.

Markt 
145 marktlieden waren naar Meijel gekomen. Ook dit jaar was het parcours gedeeltelijk rond, ditmaal door het Pater Willemsplatsoen terug naar de dorpstraat, wat een zeer gezellige ronde opleverde. 

Horeca
De heerlijke verkwikkende temperatuurtje van de avond en diverse bands met voor ieder wat wils. Zorgden ervoor dat de terrassen op 28 juli toch goed gevuld waren. De kleine bui heeft niet veel mensen tegengehouden om toch een bezoek te brengen aan de Jaarmarkt.

Alexanderplein
Thema: Country and Western. Dit jaar stond er een spectaculaire himalaya klimrots op het plein, een luchtkussen in de vorm van een saloon, een rodeostier, stormbaan en hoefijzerwerpen. Ook waren er optredens van de cowboys Double Action. DéDé Danceballet en de country linedancers lieten zich met diverse optredens van haar beste kant zien.


Aantal bezoekers
± 9.500 bezoekers. Alle betalende bezoekers maakten onder andere kans op een minuut gratis winkelen bij C1000 H. Janssen en een 6-persoons triggertocht van Inovamedia uit Meijel. Ook was er kans op een kadobon van € 200,- van Pluijm Zonen Wonen en Slapen uit Meijel en een bon van € 200,- van Modehuis Derckx uit Meijel.  
 
Organisatie

Mia Basten, Johan Theeuwen, Joske Janssen, Koos Hellebrand en Peter Hofman. Ondersteund door de rest van de leden van Harmonie Eendracht met hun partners, vrienden, familie en bekenden.

Editie 2006: Over ons
bottom of page