top of page
Fruit Stand

Jaarmarkt 2005

vrijdag 29 juli 2005

Weer
De dag begon met mooi weer en reeds in de ochtend liep de temperatuur op naar 28 graden. In de middag heeft het even een half uurtje geregend om 14:30 uur. Tot in de avond was het prachtig weer. Om 22:00 uur begon het langzaam te regenen en om 11:30 uur ging dit over in een fikse bui. In totaal is er 30 millimeter gevallen.


Markt
152 marktlieden waren naar Meijel gekomen. Waaronder verschillende standwerkers die deelnamen aan het Stand-werkersconcours. Ook dit jaar was het parcours gedeeltelijk rond, omdat dit in het verleden goed is bevallen.

Horeca
De zon, warm tot 's avonds, optredens van verenigingen, diverse bands met voor ieder wat wils. Allemaal redenen waarom de terrassen op 29 juli gezellig vol waren. Tot het begon te regenen, toen ging iedereen gezellig in de café 's verder. Ook de kerktoren, die dit jaar 50 jaar bestaat, werd druk bezocht.


Alexanderplein
Thema: PARTY. Dit jaar stond er een grote disco tent op het plein en natuurlijk zeer uitdagende luchtkussens, trampoline springen, ligfiets parcours. Ook waren er zeer fraaie steltlopers te zien over de markt en op het plein. DéDé Danceballetgroep liet zich met diverse optredens van haar beste kant zien.

Aantal bezoekers
± 10.300 bezoekers. Alle betalende bezoekers maakten onder andere kans op een minuut gratis winkelen bij C1000 H. Janssen en 4 maal kans op een luchtballonvaart. In verband met het 25 jarig bestaan van de Avondjaarmarkt werd er een kleurwedstrijd en een letterquiz gehouden samen met de ondernemers vereniging.

Organisatie

Mia Basten, Arno van der Elsen, Johan Theeuwen, Joske Janssen, Peggy van Deursen, Koos Hellebrand en Peter Hofman. Ondersteund door de rest van de leden van Harmonie Eendracht met hun partners, vrienden, familie en bekenden.

Editie 2005: Over ons
bottom of page