top of page
Fruit Stand

Jaarmarkt 2003

vrijdag 25 juli 2003

Weer
In tegenstelling tot 2002 begon de dag met een zonnetje en al snel was de temperatuur opgelopen naar 25°C. Dat bleef zo tot ongeveer 18.00 uur. Toen begon de lucht te betrekken wat resulteerde in een stevige regenbui van 19.00 uur tot 20.00 uur.

Markt
147 marklieden waren naar Meijel gekomen. Voor het eerst in de geschiedenis van de Meijelse Avondjaarmarkt had de organisatie een gedeeltelijk rond parcours uitgezet. Door deze ruimere opzet was het voor het publiek mogelijk om nog aangenamer te genieten van het aanbod van de marktlieden. In het nieuwe gedeelte van de markt ontstond nog een heus attractiepark.

Horeca
De regenbui kwam de Meijelse horeca ook niet gelegen. De temperatuur daalde, zodat dorstige kelen minder frequent voorkwamen. Maar..... de aanhouder wint en na de regenbui werden de verschillende terrassen weer druk bezocht en klonk de muziek van de bands en verschillende optredens weer door de Meijelse straten.

Alexanderplein
Thema: TROPICAL. Alles werd uit de kast getrokken om een spetterend "vet" plein neer te zetten. Luchtkussens van zo'n 9 meter hoog bepaalde de skyline van het Alexanderplein. Evenals andere jaren gaven weer diverse Meijelse verenigingen een optreden. Zo waren er Country-Line-Dancers "Double Four", de Taek-Wondo vereniging Chin Hûng en de DéDé Danceballetgroep. Ook de Afrikaanse dans & percussie-band IDON was present.

Aantal bezoekers
± 8.650 bezoekers. Alle betalende bezoekers maakten onder andere kans op een minuut gratis winkelen bij C1000 H. Janssen en een reischeque van Rabobank Meijel. 

Organisatie
Mia Basten, Josette Steeghs, Arno van der Elsen, Johan Theeuwen, Joske Janssen en Sibbe Gielen. Ondersteund door de rest van de leden van Harmonie Eendracht met hun partners, vrienden, familie en bekenden.

Editie 2003: Over ons
bottom of page