top of page
Fruit Stand

Jaarmarkt 2002

vrijdag 26 juli 2002

Weer
Vanaf 's morgens bewolking, maar de gehele dag droog. Bij aanvang van de markt (16.00 uur) brak de zon door en steeg de temperatuur naar 27°C.


Markt 
134 marklieden trachtten hun waren te slijten. Ook dit jaar weer een uitgekiende brancheverdeling wat als zeer positief door de marktlieden werd beschouwd. De straten van het centrum werden verder nog opgevrolijkt door komiek, clown, jongleur en acrobaat Kepper-variété.

Horeca
Door de aanhoudende warmte in de avonduren bleven de terrassen tot in de late uurtjes druk bezet. Tapkranen bleven de gehele tijd stromen en onder het genot van de diverse live-optredens heeft men weer gezellig kunnen bijpraten.


Alexanderplein
In het kader van het eerste lustrum was het plein omgetoverd tot een kinderpretpark met een keur aan luchtkussens in alle soorten en maten. Tevens was een grote ballonnenwedstrijd georganiseerd voor de jeugd. Het geheel werd opgeluisterd door DJ Matje en diverse optredens van Meijelse verenigingen.


Aantal bezoekers
± 11.200 bezoekers. Onder de bezoekers werd voor €450,00 aan reischeques verloot.

Organisatie

Mia Basten, Josette Steeghs, Arno van der Elsen, Johan Theeuwen en Sibbe Gielen. Ondersteund door de rest van de leden van Harmonie Eendracht met hun partners, vrienden, familie en bekenden.

Editie 2002: Over ons
bottom of page