top of page
Fruit Stand

Jaarmarkt 2000

vrijdag 28 juli 2000

Weer
In de omgeving van Meijel viel regelmatig een fikse regenbui. In Meijel scheen de zon met een kleine regenbui rond de klok van vieren. De temperatuur was ± 22°C. De eerste zomerse dag van 2000. De weergoden waren ons gunstig gezind.


Markt
Ruim 140 marklieden trachtten hun goederen aan de vele bezoekers te verkopen. De diversiteit aan branches was dit jaar zeer groot. De sfeer op de markt werd nog verhoogd door een rondrijdende artiest op een muziekfiets.


Horeca 
De Meijelse horeca had weer gezorgd voor diverse gezellige terrassen waar live muziek ten gehore werd gebracht.  

Alexanderplein
Een groot gratis kinderattractiepark werd hier opgebouwd met diverse opblaasbare stormbaan, ballenbakken en spring-kussens voor de jeugd. De ouders konden een oogje in het zeil houden onder het genot van een drankje terwijl het geheel opgeluisterd werd door DJ Matje.

Aantal bezoekers
Ruim 10.000 bezoekers. Zij kregen allen een gratis lot voor een loterij met twee hoofdprijzen, te weten een reis voor 2 personen naar Disneyland Paris.


Organisatie
Mia Basten, Josette Steeghs, Arno van der Elsen, Sibbe Gielen. Hét speerpunt van de organisatie voor dit jaar was sfeer-verbetering.

Editie 2000: Over ons
bottom of page