LAATSTE NIEUWS

Foto-2019-1.jpg

INSCHRIJVING JAARMARKT 2022 GEOPEND!

Na enkele roerige jaren met alternatieve programma's gaat de organisatie dit jaar vol goede moed van start met de organisatie van de Jaarmarkt Meijel 2022! 

Inschrijven is mogelijk via deze link.

Verder lezen

HAPPEN EN TRAPPEN EEN SUCCES!

We kijken terug op een geslaagd weekend Happen en Trappen! Afgelopen vrijdag helaas geen Jaarmarkt, maar wel 3 dagen hap en trap plezier. Met dank aan D'n Binger, Gossimijne, Oppe Koffie, Eetcafé De Stoep, Restaurant Nakal, IJshofje - Meijel en alle vrijwilligers van Harmonie Eendracht Meijel voor de realisatie! We kijken tevreden terug op een mooi weekend!

Alle 271 deelnemers bedankt. Hopelijk hebben jullie genoten!

Happen en trappen.jpg
_DSC2946 (2).JPG

HAPPEN EN TRAPPEN EDITIE

UPDATE: INSCHRIJVING GESLOTEN

Het is niet meer mogelijk om u in te schrijven voor het Happen en Trappen.


Helaas kan de Jaarmarkt ook dit jaar niet doorgaan. Ondanks de versoepelingen van de coronamaatregelen blijkt het niet haalbaar om op korte termijn een vergunning te verkrijgen voor het evenement. Daarom zijn wij als Jaarmarktcommissie aan de slag gegaan met een alternatief. We presenteren daarom met trots dit jaar de “Jaarmarkt Meijel: Happen en Trappen editie!”

​​

We hebben twee leuke routes uitgestippeld in en rondom Meijel. Één route van 25 km en één route van 45 km.

JAARMARKT 2021 GECANCELD

Het evenement, dat gepland staat op vrijdag 30 juli aanstaande, gaat niet door. Met pijn in het hart heeft organisator Harmonie Eendracht Meijel ook dit jaar moeten besluiten dat de Jaarmarkt niet door kan gaan. Ondanks de versoepelingen van de coronamaatregelen blijkt het niet haalbaar om op korte termijn een vergunning te verkrijgen voor het evenement. Ook het organiseren van het evenement onder voorwaarden, zoals het gebruik van toegangstesten of een herstel- of vaccinatiebewijs, is niet haalbaar en wenselijk voor dit evenement. Daarbij neemt de organisatie nu dit besluit in het belang van de krappe tijdsplanning en in afstemming met alle betrokken partijen.

Wel is de organisatie bezig aan een alternatieve idee gedurende dat weekend van 30 juli, maar daarover volgt later meer!

De 40e editie van Jaarmarkt Meijel wordt wederom een jaar uitgesteld, naar vrijdag 29 juli 2022. Noteer die datum dus alvast in je agenda, zodat je je daar alvast op kunt verheugen.

GSHO_Mbg.jpeg