Contact 

 

Marktlieden en/of sponsoren, 

Heeft u belangstelling voor deelname aan de markt? Stuur dan even een mailtje of bel met onderstaand nummer. Bekijk ook onderstaande documenten: 
 

 
Wilt u dit evenement of Harmonie Eendracht sponsoren, maak deze interesse dan kenbaar via e-mail. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. 
Suggesties kunnen uiteraard ook worden gemaild. 
 
Voor het laatste nieuws rondom de jaarmarkt verwijzen wij u naast deze site ook door naar ons twitter-account. Zo blijft u altijd op de hoogte van de ontwikkelingen rondom Jaarmarkt Meijel. 
 
Veranderingen in 2019 
 
In 2019 zal de Jaarmarkt Meijel flinke veranderingen ondergaan. Hierdoor kunnen wij u niet garanderen dat u dezelfde standplaats krijgt als voorgaande jaren. Voornamelijk in de ?food? branche zullen we andere keuzes gaan maken. Zodra we hier meer informatie over hebben informeren we uiteraard de ingeschreven standhouders. 
 
Voor de kosten verwijzen wij u naar onze website. In uw eigen belang en dat van de organisatie verzoeken wij u duidelijk en gespecificeerd aan te geven wat uw te verkopen goederen zijn. Aan de hand van deze omschrijving is het voor de organisatie mogelijk een optimale indeling van de markt te maken. Hierdoor kunnen we misverstanden vermijden. 
 
Na uw inschrijving kunt u een bevestiging tegemoet zien. Deze zullen uiterlijk twee weken na het verlopen van de inschrijftermijn verstuurd worden. Bij de bevestiging wordt het inschrijfbedrag met de uiterlijke betalingstermijn vermeld. Pas na betaling van het standgeld is uw plaats op onze Jaarmarkt definitief. 
 
 
De Jaarmarktcommissie Meijel ziet uw inschrijving met belangstelling tegemoet. 

 

E-mail 

 

Telefoon 

06 11 475 150 

 

Post 

Harmonie Eendracht 
T.a.v. Organisatie Jaarmarkt Meijel 
Postbus 79 
5768 ZH Meijel 

 

Twitter  

 

Facebook